TOP

Coccinelle geeft kindermodeshow in Rotterdam

De catwalkshow van Coccinelle is zo langzamerhand een begrip in Rotterdam en omstreken. Op zondag 11 april 2010 vindt de halfjaarlijkse kindermodeshow van Coccinelle weer plaats in Plaza Rotterdam.

Ouders en kinderen kunnen kijken naar een catwalkshow van niet de minste labels op het gebied van kinder- en schoenmode. Bekende labels als Armani, Burberry, D&G, Dior, Iceberg, Roberto Cavalli, MonnaLisa en Moncler zullen de revue passeren. Aanwezigen krijgen verder tal van vermakelijke activiteiten voorgeschoteld, waaronder een optreden van het Guess Streetdance Team.  Bijzonder is dat de makers van het luxe Italiaanse merk Monnalisa bij de show aanwezig zullen zijn, net als vertegenwoordigers van de merken Diesel, Burberry en Armani.  

Coccinelle Fashion Stores opende 15 jaar geleden de eerste winkel in het dorpje Strijen  en heeft luxe, service en enthousiasme hoog in het vaandel staan. Dat het hiermee een bepaalde snaar weet te raken wordt wel bewezen door de zes vestigingen die Coccinelle telt. Naast Coccinelle Baby Fashion, Coccinelle Kids Fashion, Coccinelle Kids Shoes en Coccinelle Shoes in Plaza Rotterdam is er een Coccinelle Outlet aan de van Oldebarneveltstraat in Rotterdam.  Den Haag heeft een vestiging van Coccinelle Baby/Kids Fashion & Shoes in de Haagsche Bluf. Voor de fans is het sinds 2007 mogelijk om dag en nacht online te shoppen via de Coccinelle webshop.