TOP

Cake: nieuwe lingerielijn voor zwangere vrouwen

Het Australische lingeriemerk Cake, speciaal bedoeld voor zwangere vrouwen, is bezig met een opmars in Nederland. Oprichtster Tracey Montford richt zich met haar lingerie op 'echte moeders'. En met succes.

Montford: “Cake is comfortabel, luxe en vrouwelijk. Zowel voor vrouwen die zwanger zijn als vrouwen die net zijn bevallen.” Om alle vrouwen aan te spreken, werkt Cake niet met modellen, maar met real mums, oftewel: echte moeders. Door middel van een competitie in Australië, Nieuw Zeeland, Ierland, Engeland en Finland zijn per land verschillende moeders (in wording) gevraagd om te poseren voor de reclamecampagne ‘Real Mums, Real Fit’.

Cake goes dutch
Honderden vrouwen wilden poseren in de lingerie, dat namen draagt als Plum Pudding, Meringue, Coconut Ice en Blue Berry. “Mijn ontwerpen zijn geïnspireerd op vintage glamour en krijgen smaakmakende namen mee. Met de naam Cake kun je de heerlijkste interpretaties maken, die in alle gevallen zorgen voor een verwengevoel,” aldus Montford. Goed nieuws voor Nederlandse moeders met modelambities: sinds deze maand is de Real Mums, Real Fit-competitie in Nederland gestart. Meer informatie hierover vind je op de website www.lingerievoortwee.nl. Op 14 januari 2011 worden de winnaressen vereeuwigd.

Let them eat Cake
Twee keer per jaar brengt Cake Lingerie een collectie met vier series op de markt. Op dit moment loopt de collectie ‘Let them eat Cake’ nog door tot ver in voorjaar 2011. Elke serie bestaat uit zwangerschap- en voedingbeha’s en bijpassende slips. Er is ook een homewear lijn. Als materiaal wordt gekozen voor een mix van satijn, zijde en zachte microvezel met een katoenvoering. Beha’s zijn er met of zonder beugel, een softe of een padded cup, uitbundige kleuren of ingetogen chic.

Ga voor meer informatie naar www.cakelingerie.com of mail naar sales@lingerienetwork.nl