TOP

Binnenkijken: 4 nieuwe street x active winkels

De afgelopen weken waren zeer vruchtbaar voor de street- en active wear retailmarkt. Vier zaken openden hun deuren: Kuyichi & Friends, Jack & Jones Jeans Intelligence, Catwalk Junkie en Daily Paper.

Kuyichi & Friends, Den Bosch

Zaterdag 10 december werd in Den Bosch de eerste Kuyichi & Friends zaak officieel geopend. Zoals de naam aangeeft is de winkel voor een groot deel gevuld met het denimlabel Kuyichi. Daarnaast worden andere bevriende duurzame merken verkocht waaronder Hoodamb, Inti Knitwear, Armedangels en Swedish Stockings.  

Kuyichi en Friends 1

Kuyichi en Friends 2

Kuyichi en Friends 3

Kuyichi en Friends 4

Foto’s: Kuyichi & Friends

Jack & Jones Jeans Intelligence Studio, Tilburg

Na de opening van de eerste Jack & Jones Jeans Intelligence Studio in Salzburg, eerder dit najaar, debuteert dit nieuwe retailconcept nu ook in Nederland. Het is de bedoeling dat de winkel een complete denim experience geeft en dat is gelukt. Zo is er een grote jeanswand met een uitgebreide selectie, sieren rollen denimstof de wanden en zijn er naast de reguliere collectie ook meer bijzondere items – uit de hoogwaardige Royal Denim Division-lijn, met Japanse en Italiaanse selvedgestoffen, en speciale limited edition jeans, waarvan er wereldwijd 250 stuks zijn geproduceerd. 

 

Jack Jones Jeans Intelligence Tilburg 2

Jack Jones Jeans Intelligence tilburg 3

Jack Jones Jeans Intelligence Tilburg 4

Jack Jones Jeans Intelligence Tilburg 5

Jack Jones Jeans Intelligence Tilburg 6

Jack Jones Jeans Intelligence Tilburg 7

Foto’s: Jack & Jones Jeans Intelligence 

Catwalk Junkie, Amsterdam

Op 1 december opende modemerk Catwalk Junkie de deuren van diens eerste Nederlandse brand store, op de Prinsengracht in Amsterdam. In de 120m2 grote winkel is de collectie (voor voorjaar/zomer 2017 bestaande uit ruim 200 stijlen) van het label te vinden, aangevuld met accessoires als slogan armbanden, notitieboekjes en pins. Vanaf april 2017 zal hier ook de nieuwe badmodelijn te koop zijn. 

Catwalk Junkie store 1

catwalk junkie store 2

catwalk junkie store 4

catwalk junkie store 5

catwalk junkie store 3

Foto’s: Catwalk Junkie 

Daily Paper, Rotterdam

Daily Paper opende op 3 december een pop-up store in Rotterdam. De winkel is geopend tot 31 december met een mogelijke uitloop naar medio/eind januari. Om in korte tijd de doelgroep optimaal te bereiken organiseert het streetwearlabel in samenwerking met diverse (lokale) partners deze maand drie muziekevents in de tijdelijke zaak. 

Daily Paper Rotterdam

Daily Paper Rotterdam 3