TOP

Bestseller breidt webshops uit

Het Deense modebedrijf Bestseller gaat het bereik van de webshops uitbreiden. Na een succesvolle test met de webshops van Jack & Jones en Vero Moda is besloten het bereik uit te breiden naar meer merken én meer landen.

Bestseller begon in de zomer van 2007 met een webshop van Jack & Jones voor de thuismarkt, bij wijze van test. Inmiddels zijn daar webshops van Vero Moda (begin 2008) en Name it (begin 2009) bijgekomen. De webshop van Only is net open. Op de planning zouden volgens de Duitse modevaknieuwssite Twnetwork.de meer webshops staan, waaronder één van Outfitters Nation. Overigens hebben de webshops nog geen aparte divisies voor Nederland, met bijbehorende Nederlandstalige klantenservice. Jack & Jones, Name it en Vero Moda leveren weliswaar wel in Nederland, maar dan wel via het Verenigd Koninkrijk. Only is nu nog alleen beschikbaar voor de thuismarkt, maar daar komt binnenkort verandering in volgens de website van het merk.

Volgens een woordvoerder van Bestseller in Nederland zijn er wel plannen om speciale webshops voor Nederland te openen, maar is nog niet bekend wanneer precies.