TOP

Bastiaan van Schaik is op zoek naar Miss Shopvip

Gezocht: mooie fashionista die behalve van mode ook van schrijven houdt. De bekende stylist Bastiaan van Schaik is op zoek naar Miss Shopvip voor zijn besloten webwinkel www.shopvip.com

Of zoals Van Schaik het zelf omschrijft op zijn website: “Dat is niet zomaar een Miss, maar een regelrechte recessionista (fashionista, maar dan kredietcrisis-bestendig!) alles van mode afweet en het komende jaar het gezicht wordt van de hipste fashionsite aller tijden: shopvip.com!”

De winnares krijgt de titel ambassadrice van Shopvip en staat een keer per maand model voor de aangeboden kleding. Daarnaast moet ze leden op de hoogte houden van al het modenieuws via haar eigen weblog.

Wie zich aangesproken voelt kan zich vanaf nu aanmelden op de website. De jury bestaat uit Maria Kooistra, Anouk Smulders en, natuurlijk, Bastiaan van Schaik. Uit de aanmeldingen worden de twaalf beste gekozen. Eind juni wordt de winnares bekend gemaakt tijdens de finaleshow in het Amstel Hotel in Amsterdam. Daarna zijn de mannen aan de beurt voor de prestigieuze baan.

Shopvip biedt verschillende modemerken tegen hoge korting aan. Shoppen op de website kan alleen op uitnodiging van iemand die al lid is. Minstens een keer per week vindt een online sale plaats. Deze sales met kortingen die oplopen tot 70% duren niet langer dan drie of vier dagen. Via de Shopvip-hyve is het mogelijk om er zonder uitnodiging van vrienden tussen te komen.