TOP

Stylist Gok Wan met Gok’s Fashion Fix op NET5

Hoe je er het beste naakt uit ziet, kon de Britse stylist Gok Wan je al langer vertellen. Nu gaat hij het Nederlandse publiek de laatste trends op het gebied van mode tonen met zijn programma Gok's Fashion Fix dat elke zondag op Net 5 te zien is.

Gok Wan, bekend van het programma How to Look Good Naked, krijgt in zijn nieuwe programma assistentie van voormalig model Alexa Chung. Zij reizen de hele wereld over en nemen een kijkje achter de schermen bij beroemde ontwerpers als Jean Paul Gaultier, Karl Lagerfeld, Roberto Cavalli en Christian Lacroix, die vertellen waar ze hun inspiratie vandaan halen.

De twee krijgen het ook voor elkaar om een kijkje te nemen in de exclusieve garderobes van celebrities zoals Joan Collins, Mischa Barton en Geri Halliwell. Gelukkig laat Gok Wan ook zien hoe de minder gefortuneerde modeliefhebber er up-to-date uit kan zien, door bijvoorbeeld tips te geven over het voordelig aanschaffen van designerkleding. Daarnaast gaat Gok Wan in zeven Engelse steden op zoek naar de best geklede persoon van Engeland. En Alexa test alvast de laatste trends zodat wij dat niet meer hoeven te doen. Denk daarbij aan stiletto’s, zwemkleding en onoverwinnelijke pakken.

Gok’s Fashion Fix is vanaf zondag 5 april elke week te zien op Net5 vanaf 17.30 uur.