TOP

Almere Modestad met Fashion & Beauty Event

Almere wil zichzelf als modestad op de kaart zetten. Op zaterdag 25 april organiseert de Flevolandse stad een Fashion & Beauty Event met modeshows, make-overs en prijzen.

Ruim dertig modezaken uit het Stadshart doen mee aan de modeshow waar modellen over een 24 meter lange catwalk lopen. Voor (gratis) demonstraties en make-overs van kappers en visagisten moeten bezoekers op het Belfort zijn. Daar krijgt het publiek een voorproefje van de laatste trends op het gebied van haar en make-up.

Wie zelf mee wil doen aan het Fashion Event, moet zich aanmelden voor de Almere Catwalk Contest 2009. Via de website kunnen mannelijke en vrouwelijke modellen in spé zichzelf tot  april opgeven voor de wedstrijd. Het publiek bepaalt de finalisten door vanaf 18 april te stemmen op hun favoriete kandidaat.

De publiekslievelingen krijgen een korte catwalktraining en mogen meelopen met de modeshow. Een deskundige jury kiest uit de finalisten een winnaar. De prijs is een fotoshoot en een uitgebreide catwalkcursus aangeboden door modellenbureau Sessibon, die tevens het mode-event organiseert.

Liever niet op de catwalk, maar wel graag een prijs winnen? Dat kan ook door een aankoop te doen in het Stadshart. Wie de bon bewaart, invult en inlevert bij de catwalk maakt kans op een Fashion&Beauty-tasje, met tegoedbonnen ter waarde van €50.

 De modeshows zijn te zien om 13.00 uur, 14.30 uur en 15.30 uur. De finale van de Almere Catwalk Contest 2009 is om 14.00 uur en 16.00 uur.