TOP

Arket kiest voor biologisch katoen & laat consumenten spijkerbroeken een maand uitproberen


Modeketen Arket kiest vanaf de herfst-/wintercollectie 2019 voor een jeanscollectie bestaand uit 100 procent biologisch katoen. Klanten kunnen deze een maand uitproberen met een ‘niet goed, geld terug’-garantie.

Op 22 augustus wordt de nieuwe herfst-/wintercollectie 2019 van de Zweedse modeketen Arket gelanceerd. De stijlen zijn gebaseerd op modellen uit de jaren vijftig tot en met negentig en met de styling die op de campagnebeelden wordt getoond legt de keten de nadruk op hoe denims de basis kunnen vormen voor een garderobe. Dit volledige jeansassortiment bestaat vanaf deze collectie uit biologisch katoen.

Aankoopbedrag retour

Daarnaast introduceert Arket twee nieuwe vrouwenstijlen gebaseerd op de jaren zeventig: de bell bottom jeans en een model met een iets volumineuzer silhouet. De mannencollectie is een bewerking van drie klassieke stijlen en wordt aangevuld met een lijn van Japanse selvedge denim. Om consumenten kennis te laten met deze nieuwe (en oude) modellen heeft de keten de zogenoemde Arket Denim Satisfaction Guarantee TM ge├»ntroduceerd. Met deze garantie worden klanten uitgenodigd om een maand lang een spijkerbroek uit te proberen. Wanneer de broek niet naar wens is kunnen ze deze retourneren en ontvangen ze het volledige aankoopbedrag retour.