TOP

Amsterdam Fashion Week: tentoonstelling Wintersalon

Van 15 tot en met 30 januari 2011 wordt op verschillende locaties in Amsterdam de 'WinterSalon' gehouden. Een tentoonstelling gericht op mode en cultuur.

Tijdens de tentoonstelling WinterSalon zullen ontwerpers, vormgevers en kunstenaars zoals Antoine Peters, Conny Groenewegen en Fleur Goedendorp met hun expositie laten zien dat mode grens- en cultuuroverschrijdend is. De tentoonstelling Wintersalon staat dan ook geheel in het teken van mode en cultuur. 

Initiatief
WinterSalon is een initiatief van Gijs Stork, Manon Schaap en Cathal McKee, die met het evenement openheid in de modewereld willen creëren. Terwijl shows in het hoofdprogramma van de Amsterdam International Fashion Week vaak alleen voor genodigden te zien zijn, willen de organisatoren van dit evenement toegankelijkheid voor iedereen.

Locaties en tijd
WinterSalon zal plaatsvinden op zes locaties in Amsterdam: Museum van Loon, Amsterdam Historisch Museum, De Waag Society, Huize Frankendael en Museum Willet Holthuysen. Alle locaties zijn van 15 tot en met 30 januari 2011 dagelijks geopend tussen 12 en 17 uur, behalve op de dagen dat bepaalde musea gesloten zijn. Mensen die geïnteresseerd zijn kunnen voor 10 euro een ticket kopen via de website. Meer informatie: Salon1.org