TOP

Adidas wordt partner ABN-toernooi

Adidas is voor drie jaar een verbintenis als 'Official Supplier' aangegaan met het ABN AMRO World Tennis Tournament in Rotterdam, Nederlands best bezette tennistoernooi.

Adidas is erg actief in het Nederlandse tennis dankzij de nauwe banden met de Nederlandse toptennissers Robin Haase, Arantxa Rus en Esther Vergeer. “Het toernooi biedt ons een uitstekende gelegenheid om onze tennispositie verder te verstevigen. Gedurende het toernooi zullen wij onder meer de aankleding van alle ballenjongens en overige baanofficials verzorgen en zeer prominent zichtbaar zijn met retailstands”, zegt PR manager Frank Basters.
Het ABN AMRO World Tennis Tournament is in 2008 uitgeroepen tot Europees ATP toernooi van het jaar. De 36ste editie van het ABN AMRO World Tennis Tournament vindt plaats van maandag 9 tot en met zondag 15 februari. Het deelnemersveld in 2009 telt met Rafael Nadal (1), Andy Murray (4), Nikolay Davydenko (5), Gilles Simon (6) en Jo-Wilfried Tsonga (7) vijf spelers uit de top 10 van de wereldranglijst.