TOP

Aankondiging: Lidewij Edelkoort over zomer 2021


Lidewij Edelkoort komt op 2 december naar Nederland met haar nieuwe presentatie Green Wave, waarin ze haar visie voor zomer 2021 deelt. Het trendseminar wordt georganiseerd door Appletizer.

Na de opkomst van bruin voorziet trendforecaster Lidewij Edelkoort een groene golf. Tijdens het trendseminar van Appletizer geeft ze haar visie op de lifestyle-, fashion-, activewear en kleurtrends voor zomer 2021. Het gehele programma staat in het teken van het thema Green Wave.

Green Wave

“De behoefte aan groen is zo krachtig, dat het de mode- en designwereld zonder twijfel op zijn kop zal zetten”, stelt Edelkoort. “Groen ontspringt aan zoveel politieke en humanistische bronnen, dat het onmogelijk is om te negeren. Maar zijn belangrijkste eigenschap is het vermogen om vreugde te brengen. Zijn energie en charisma zijn aanstekelijk en zullen ons helpen om te zijn, wanhoop bestrijdend met optimisme en geluk. Plezier als een nieuwe vorm van activisme.”

Inschrijven

‘Green Wave SS21’ met Lidewij Edelkoort vindt plaats op maandag 2 december 2019. Informatie over verdere invulling van het programma en de locatie volgen snel op de website van Appletizer. Inschrijven kan door een mail te sturen naar liselotte@appletizer.nl of te bellen naar 020-5305380.

STD LIDEWIJ EDELKOORT GROOT

Beeld: Appletizer