TOP

Aaiko opent pop-up store in Maison de Bonneterie Den Haag

Het monumentale pand van Maison de Bonneterie in Den Haag staat leeg totdat H&M er in 2015 zijn intrek in neemt. Het Nederlandse vrouwenmodemerk Aaiko runt tijdelijk een pop-up concept in het prachtige pand.

De twee winkels van Maison de Bonneterie in Amsterdam en Den Haag sloten op 25 augustus 2014 definitief de deuren. In het najaar van 2015 wil H&M 2 ‘spectaculaire flagshipstores van het hoogste niveau openen‘ in de panden.

Aaiko & friends

Het leegstaande pand van Maison de Bonneterie in Den Haag is tot half januari het domein van ‘Aaiko & friends of the brand’. Op 900 vierkante meter vind je niet alleen de laatste collectie van Aaiko, maar ook van Turnover, Gaudi, Made by Mum, Silvian Heach, Geisha, Relish en Gisele. Verder vind je er leren jassen van Goosecraft verkocht, accessoires van Fab, sieraden van Club Manhattan en cosmetica van Yentl. Alle merken hebben hun eigen corner.

Koffie & wijn

Het mode-aanbod in de pop-up store wordt aangevuld met koffie van Coffee Star uit Den Haag, wijnen van The Library uit Amsterdam en zoetigheid van Trick & Treat uit Rotterdam. Het prachtige monumentale pand staat in het centrum van Den Haag in de Gravenstraat en is zeven dagen per week geopend.

Aaiko

Modelabel Aaiko is in 2005 opgericht door ontwerper Pauline Brakenhoff. Inmiddels heeft het merk 200 verkooppunten in Nederland en wordt het internationaal verkocht bij onder andere Barney’s in New York. Sinds mei 2014 is er een Aaiko-winkel in de Leidsestraat in Amsterdam.