TOP

Aaiko en Femmes du Sud lanceren pakkenlijnen

Twee Nederlandse vrouwenmodemerken lanceren dit jaar een pakkenlijn. Femmes du Sud lanceert vanaf juli 2019 een aparte business lijn. En Aaiko lanceerde onlangs de pakkencollectie Aaiko Suits You.

Femmes du Sud constateerde na eigen onderzoek dat er te weinig aanbod is op het gebied van zakelijke, duurzame kleding voor vrouwen. Daarom begint het merk vanaf juli 2019 met Femmes du Sud Business: een zakelijke kledinglijn met kwalitatieve blazers en broeken die aansluiten op de rest van de collectie.

Business points

De verkoop van de Femmes du Sud Business lijn start met tien ‘business points’ bij een aantal verkooppunten verspreid over Nederland, waar de zakelijke lijn altijd beschikbaar is in alle maten en kleuren. De deelnemende winkeliers zijn Butik9 in Alkmaar, Charlotte Damesmode in Heerlen, Garbo in Den Haag, Gente in Nieuwerkerk aan den IJssel, Gerz in Rotterdam, Katoo in Groenloo, Niinksy in Leeuwarden, Rubia in Roosendaal, Voorwinden in ’s Gravendeel en Zondag in Amsterdam. Naast de verkoop van de business lijn wordt bij ieder business verkooppunt een event georganiseerd voor ‘business women’ uit de eigen regio. Ook komt er ter ondersteuning van de lijn een campagne.

Femmes du Sud Business (7)Femmes du Sud Business (5)Femmes du Sud Business (3)Femmes du Sud Business (1)

Aaiko introduceerde eind februari de nieuwe pakkencollectie Aaiko Suits You. De collectie is gericht op de vrouw van vandaag die werkt, reist en gaat uit met vriendinnen. Aaiko speelt daar op in met een veelzijdige collectie suits voor elk karakter en voor ieder moment, van zakelijk en casual tot feestelijk. Van een wijd pak, eventueel aangesnoerd met een belt-bag, tot een klassiek strak gesneden silhouet. De blazers en broeken kunnen ook apart gedragen worden.

Uitgesproken en modisch

De Aaiko Suits You collectie bestaat uit een selectie basispakken en een aanbod fashionpakken. Zo klassiek en tijdloos als de basis selectie is, zo uitgesproken en modisch zijn de fashion suits. Van ingetogen grijs geruit tot zwart-wit gestreept of opvallend groen. Sinds 1 maart te koop in de webshop van Aaiko en in de eigen winkels in Amsterdam en Den Haag.

Aaiko Suits You 10Aaiko Suits you 1Aaiko Suits you 7Aaiko Suits You 2