TOP

3x tips voor bijverkoop: mannenmode lente/zomer 2017

In een goede mannenmodewinkel mogen bijverkoop-artikelen als schoenen, tassen en andere accessoires niet ontbreken. Textilia's mannenmoderedacteur tipt drie merken die opvielen tijdens de modebeurzen.

1. LEMOKE 

LEMOKE is een merk afkomstig uit Porto en brengt ambachtelijk gemaakte schoenen op de markt. Alle modellen zijn klassiek van ontwerp, maar dan met een eigentijdse, speelse twist. Zo heeft het merk veel tijdloze loafers in de nieuwe collectie, uitgevoerd in bijzondere kleuren. Daarnaast brengt LEMOKE ook sneakers op de markt; behalve de nog steeds zo geliefde witte sneaker, zagen we voor lente/zomer 2017 ook gympen gemaakt van een ruwe stof met een print. 

IMG_4853

2. Mühlbauer hoeden

Mühlbauer is een Oostenrijks bedrijf die sinds 1903 de mooiste hoeden – voor mannen en vrouwen – maakt. Momenteel runt Klaus Mühlbauer, de vierde generatie uit de gelijknamige familie, het bedrijf; de nadruk ligt op de ambachtelijke, handgemaakte wijze waarop de hoeden van dit merk worden vervaardigd in Wenen. Op de Pitti toonde Mühlbauer verscheidene hoeden voor mannen, veelal klassiek, zoals het Panama model en vilten exemplaren. 

Muhlbauer Panama hat
Panama hat van Mühlbauer

3. Hardgraft

Hardgraft is een merk dat tassen, portemonnees en iPhone- en laptophoezen uitbrengt, die zijn gemaakt van prachtig leer. Daarnaast heeft het merk onlangs een limited serie zonnebrillen uitgebracht. Bijzonder aan de brillen zijn de minerale glazen die een anti-vingerafdruk-coating hebben en zich aanpassen aan het licht; in zonlicht worden de glazen donkerder en bij minder zon lichter van kleur. 

Offhand-ShoulderBag Hardgraft
Offhand shoulder bag van Hardgraft