TOP

3x nieuwe producten van mannenmodemerken [foto’s]

Het nieuwe seizoen is van start en dat betekent dat er ook allerlei nieuwe producten worden gelanceerd. Textilia zet de opvallendste mannenmode-nieuwtjes van de afgelopen tijd op een rij.

1. Bertoni of Denmark High-Tech Super Stretch Suit

Bertoni of Denmark lanceert dit seizoen een nieuw pak dat gemaakt is van geavanceerd ‘4-way stretch’ materiaal dat bestaat uit een blend polyester, wol en elastaan. Door deze ‘superstretch’ stof zit dit nieuwe pak comfortabeler dan de meeste gewone pakken. Om de flexibiliteit van dit nieuwe product aan te tonen, liet het merk de Noorse skier André Ydstebø zijn trucs uitoefenen in de Super Stretch Suit (wat volgens het persbericht ‘extreem soepel en zonder concessies’ verliep).

Bertoni-of-Denmark-campagne-image-SuperStretchSuit-kobaltblauw-foto-1

2. Vanguard V8 Racer Jeans

Het Nederlandse mannenmodemerk Vanguard brengt deze maand de V8 Racer Jeans op de markt. Bijzonder aan de nieuwe spijkerbroek is dat er allerlei details zijn aangebracht, die zijn geïnspireerd door het motorrijden. Zo is de zijnaad naar achteren verlegd voor meer comfort en zit er een extra inzetstuk tussen de benen. De V8 Racer Jeans wordt gelijktijdig gelanceerd met de custom motorfiets Moto Guzzi V8, die het merk in samenwerking met de Amsterdamse Numbnut Motorcycles ontwikkelde.

VANGUARD V8_2016-Vanguard0458
VANGUARD V8_A3A4545-2
VANGUARD V8_A3A3308

3. High-tech outerwear van Filippa K by Monobi

‘High-tech’ lijkt hét woord van dit seizoen. Het Deense merk Filippa K is voor dit seizoen een samenwerking aangegaan met het Italiaanse merk sportswearmerk Monobi. Het resultaat van de collaboratie is een capsulecollectie met vijf exclusieve ‘high-tech’ jassen, waarin een mooie, minimalistische esthetiek wordt gecombineerd met de performance van sportswear.  

Monobi by Filippa K
Monobi by Filippa K-2