TOP

3x bijzondere mannenmode-items voor de bijverkoop *

Regelmatig worden er nieuwe, bijzondere producten gelanceerd die uitstekend kunnen functioneren bijverkoop-artikelen. Textilia zet de meest bijzondere, aan mannenmode gerelateerde accessoires van de afgelopen tijd op een rij.

Fietstas

The Commuter Bag van Property Of… is een tas die is uitgebracht in samenwerking met fietsmerk Union. Bijzonder aan dit model is dat het kan worden bevestigd aan de bovenste buis van het fietsframe, waardoor je gemakkelijk en veilig je laptop en/of tablet kun vervoeren. Zodra je de tas losmaakt van het frame, is deze uiteraard ook als gewone schoudertas te dragen. Nog een pluspunt: de tas is gemaakt van een reflecterende stof, waardoor deze licht weerkaatst en daardoor zichtbaarheid in het donker vergroot. 

Commuter Bag

Furlane schoenen

Drogheria Crivellini begon ooit als een allerhande-winkel waar onder meer de zogeheten ‘Furlane’ – schoeisel dat tussen een pantoffel en een espadrille inzit – werd verkocht. Bijzonder aan deze schoenen, die veelal geliefd waren onder Venetiaanse gondeliers, was dat deze gemaakt werden van gerecyclede materialen zoals rubber en canvas. Anno 2016 heeft Drogheria Crivellini de Furlane schoenen nieuw leven ingeblazen en presenteerde op de afgelopen Pitti hun nieuwste collectie. 

Drogheria Crivellini

Perfecte mannensjaal

Luiz Lenco is een nieuw label dat kwalitatief hoogstaande sjaals op de mark brengt. Zo worden de sjaals gebreid van 100% merinowol in een klein atelier in Portugal. De sjaals (€69,-) zijn verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren en zijn tijdloos en minimalistisch qua design. 

Luiz Lenco herensjaal