TOP

300 bezoekers Vrouw & Zo

Modebeurs Vrouw & Zo vond op maandag 13 en dinsdag 14 februari plaats in Brandboxx Almere.

Deze halfjaarlijkse beurs, georganiseerd door Euretco Fashion en Intres, kwam de eerste dag wat later op gang door gladheid en files, maar zo’n 300 mensen bezochten de beurs.

Aandacht voor private label
Naast de bekende merken als Zerres, Erfo, Reset, Lebek Fashion en Si Company was er op de beurs ook veel aandacht voor private label. In Shape, (no) frills, Basefield Woman en Fazzion Basics presenteerden zich als private labels. Nieuwkomers dit keer waren onder andere de merken Magnus, Malvin, Netl en Bloomlife.Nienke Feddes van frisse nieuwkomer Netl: “Een leerzame ervaring om de reacties te pijlen en ons nieuwe merk te promoten.”

Efficiënt beursbezoek
De Vrouw&zo biedt aangesloten retailers de mogelijkheid om efficiënt en gericht de leveranciers in het Modern Women en Classic segment te bezoeken. De retailer krijgt hierdoor een goed beeld van het aanbod binnen deze segmenten. De gemoedelijke sfeer op de beurs brengt de retailers en leveranciers dichterbij elkaar en zorgt ervoor dat de onderlinge relatie wordt versterkt. Wederom een geslaagde beurs waar men elkaar goed weet te vinden.