TOP

14 gegadigden voor overname Miss Etam en Promiss

De bewindvoerders van de Etam groep bekijken de mogelijkheden voor een doorstart van de twee modeketens. Inmiddels zijn er 14 gegadigden voor een eventuele overname.

Veertien partijen hebben zich gemeld voor een eventuele overname van de Etam groep. Dat melden de bewindvoerders in een persbericht. Nadat vorige week bekend werd dat het bedrijf uitstel van betaling heeft aangevraagd, zijn bewindvoerders aan het kijken voor een mogelijkheid van een doorstart voor Miss Etam en Promiss.

Ook is er inmiddels een overeenstemming bereikt met de banken over een boedelkrediet. Het is nu financieel mogelijk dat de winkels open blijven. Ook wordt er gekeken naar de opties voor een doorstart.

De veertien gegadigden voor een overname hebben dinsdagavond de benodigde bedrijfsinformatie ontvangen zodat ze een overnamevoorstel kunnen indienen. De bewindvoerders verwachten alle voorstellen eind deze week of begin volgende week binnen te hebben. Het streven is binnen twee tot drie weken duidelijkheid te hebben over de toekomst van de Etam groep.