TOP

Zien: de eerste sneaker van In Gold We Trust

Bij modezaak Didato in Amsterdam werd op donderdag 1 maart 2018 de nieuwste aanwinst in de In Gold We Trust-collectie gelanceerd: de sneaker. Zie hier de eerste beelden.

In het bijzijn van heel wat bekende Nederlanders presenteerde In Gold We Trust haar eerste sneaker. “We hebben de beste hoodie op de markt gebracht en daarna de beste windbreaker. Nu is het tijd voor onze nieuwe ‘single’: de sneaker”, laat eigenaar Eric Franzel via een persbericht weten. Er is niet alleen gelet op het design van de schoen, maar ook op het gewicht en het voetbed. De inspiratie voor de sneaker komt van originele vintage trainers, want ‘als die schoenen al jaren bestaan, dat moet dat wel betekenen dat ze goed zijn’.

De schoenen kosten €169,95.

In Gold We Trust

Het hippe Nederlandse merk In Gold We Trust begon als capsule collectie van Franzel Amsterdam. Omdat de lijn zo goed aansloeg bij het publiek, besloot Franzel om er een apart merk van te maken. Zowel nationaal als internationaal is de bekendheid van In Gold We Trust ontploft. Beroemdheden als Chris Brown, Future en Tyga lopen in de kleding rond.
In Gold We Trust sneaker release (8)
In Gold We Trust sneaker release (9)
In Gold We Trust sneaker release (2)

In Gold We Trust sneaker release (3)

In Gold We Trust sneaker release (5)

In Gold We Trust sneaker release (6)

In Gold We Trust sneaker release (4)

In Gold We Trust sneaker release (7)