TOP

‘Wij bieden een makkelijk en persoonlijk alternatief voor on- en offline winkels’ [interview]*

The Cloakroom is in twee jaar tijd gegroeid tot een internationaal succesvolle personal shopping service voor mannen. Waarin onderscheidt de service zich volgens personal shopper Jessica van Aken van on- en offline concurrenten?
Hoe word je personal shopper? “Nou, in mijn geval via een omweg! Ik heb bedrijfskunde gestudeerd en stage gelopen bij een energy broker. Daarna ben ik de consultancy/sales in gegaan, maar ik voelde een sterke drang om iets met mode te gaan doen. Dat zat er altijd al in, ik ben altijd bezig geweest met

Log in om verder te lezen

Inloggen

 


Professionals in de modebranche lezen Textilia. Sluit nu een digitaal proefabonnement af (stopt automatisch) en ontvang gratis een maand lang, 24/7 volledige en onbeperkte toegang tot www.textilia.nl