TOP

Welke nieuwe local heroes openen een kledingwinkel in Nederland? [oktober]

Er zijn nog steeds genoeg zelfstandig ondernemers die een eigen winkel open. Hier een overzicht van deze nieuwbakken local heroes die in oktober van start gingen.

In Waalwijk opende Milano Mannenmode aan de Grotestraat 196a. De modezaak voert merken als Patria Mardini, Anthony Morato en Tony Moro, Gold Men, Kerase, D&A Jeans, Cinc Jeans, D’Sema, 3 – Eleven en Just Style. Textilia sprak onlangs met eigenaar Bert Heesakkers: ‘Klanten vinden het fijn om persoonlijke aandacht te krijgen.”

Op 16 oktober heeft Gusto Fashion een kledingwinkel voor vrouwen geopend in Alphen aan de Rijn, aan de Castellumstraat 29. Tegen de lokale website Alphens.nl zegt Karin de Jong: “Wij willen met Gusto een brug slaan tussen high class quality en betaalbare fashion. Een top fashion-item hoeft echt niet altijd een duur designerstuk te zijn. “

Op 15 oktober opende in Hoogeveen kledingwinkel De Dames. In de winkel van Anita van der Woude en Gea de Vries wordt rekening gehouden met vrouwen met en maatje meer, tot en met maat 50. De kledingzaak is te vinden aan  Schutstraat 8. Ook  verkoopt De Dames schoenen, tassen en sieraden.

Op 1 oktober opende Trudy Beck in Mijdrecht de kledingwinkel So True! Fashion, een vrouwenmodezaak met kleding vanaf maat 42 tot en met 54. De winkel is gevestigd aan de Dorpsstraat 33. So True! Fashion heeft merken in de collectie als Alembika, Chalou, La Stampa, Sempre Piu, X-TWO, No Secret, Open End en Sybel.

HIIPP by Jet opende haar deuren op 1 oktober in Dieren aan de Wilhelminaweg 1. De winkel met vrouwenmode deelt het pand met Gigantisch Wonen, een woonwinkel van dezelfde eigenaar.

Aan de Jhr. von Heijdenstraat in Haaksbergen is sinds oktober de vrouwenmodewinkel Heppinez gevestigd. In de kledingwinkel zijn trendy nieuwe merken te vinden  in de stijl vrouwelijk/stoer vanaf maten XS tot en met XXL. Jolande Bellers zegt op de website Haaksbergenapp.nl: “Ik probeer zoveel mogelijk bij mezelf te blijven en dat zie je ook terug in de collectie. Je moet ergens beginnen en juist je eigen stijl is dan een goed begin.”

 

Open jij ook een nieuwe modezaak in Nederland? Laat het ons weten. Mail naar redactie@textilia.nl