TOP

Sylvie Meis gaat samenwerking aan met vanHaren [video]

Sylvie Meis gaat een schoenencollectie lanceren bij het Duitse schoenenconcern Deichmann - en komt daarmee ook in vanHaren-winkels te liggen.

Het Duitse schoenenbedrijf Deichmann is een samenwerking aangegaan met Sylvie Meis: in december lanceert de BN’er haar schoenencollectie bij de Duitse schoenengigant. Dit laat Van Haren in een persbericht weten. Van Haren behoort sinds 1985 tot de Deichmann-groep en zal dus ook de collectie gaan verkopen.

Joost van Disseldorp – samen met Krein Bons directeur van Van Haren: “Voor onze klanten is het belangrijk dat wij de juiste producten op het juiste moment aanbieden. Wij presenteren daarom een on trend-collectie waarmee onze klanten hun outfit compleet kunnen maken.” Eind november wordt de collectie officieel gelanceerd in Hamburg.

Collectie

De Sylvie Meis Partycollectie bestaat uit negentien pumps en hoge hakken, die speciaal voor de feestmaand variëren van chic tot glamour. In de lijn wordt vooral gebruik gemaakt van de kleuren zwart, zilver en roségoud. Daarnaast zijn de schoenen aangevuld met details van strass tot kant en metallics. De schoenen zijn exclusief bij Van Haren te koop vanaf € 24,95.

Pull-strategie

Van Haren vindt het steeds belangrijker worden om altijd ‘op het juiste moment voor de juiste prijs op de juiste plek het juiste product te leveren’. Op deze pull-strategie ligt komende tijd de focus. “Onze no-line-aanpak is hier een goed voorbeeld van”, laat Krein Bons weten. “Voor onze klanten is het belangrijk dat ze op ieder moment tussen online en offline kunnen switchen en via alle mogelijke kanalen met ons in contact kunnen komen. Een klant denkt namelijk niet in kanalen maar in merken. Retail betekent constant in beweging blijven en je betekenis voor klanten vergroten.”