TOP

Weekendtip: It’s Fashion Weekend in Eindhoven

De binnenstad van Eindhoven wordt in het weekend van 9, 10 en 11 september omgetoverd tot modestad.

In de Brabantse stad Eindhoven wordt dit weekend het evenement It’s Fashion Weekend gehouden. Van vrijdag 9 september tot en met zondag 11 september presenteren verschillende winkelgebieden zich met een uitgebreid programma.

Programma

Tijdens het weekend kun je de najaarstrends komen ontdekken en inspiratie opdoen. Zo wordt onder andere het plein op de nieuwe Emmasingel omgetoverd tot een buitenbioscoop met een film voor de echte modefans. Daarnaast zijn er verschillende modeshows op de Kleine Berg, Heuvel en de Hooghuisstraat. Ook kun je je haar laten doen bij Cosmo Hairstyling en staat Calypso er om af te sluiten met een After Fashion Weekend Drink.

Partners

It’s Fashion Weekend werkt dit jaar samen met Maker Faire, ArtEZ en Mud Magazine. Tien aan de ArtEZ afgestudeerden uit de lichting juni 2016 zijn genomineerd voor (inter)nationale mode-awards. Op het VDMA terrein aan de Vestdijk in Eindhoven wordt de Eindhoven Maker Faire georganiseerd. Het idee om te experimenteren past binnen het concept van It’s Weekend. Waar fashion, design ontmoet.

Het complete programma kun je terugvinden op de site: www.its-weekend.nl en facebook: facebook.com/ItsWeekendEindhoven.