TOP

Wat zijn de bestsellers bij Flash Mode in Meppel?

Ook benieuwd wat je collega in vrouwenmode het beste heeft verkocht de afgelopen week? “Tops van My Brand en jeans van Met”, zegt Hilde Wagenaar, eigenaar van Flash Mode in Meppel.

“De afgelopen week waren de tops van My Brand en de lichte spijkerbroeken van Met Jeans onze best verkochte items”, vertelt Hilde Wagenaar, eigenaar van Flash Mode in Meppel. “Van My Brand zijn het de T-shirts met korte mouwen met teksten over modeontwerpers. Ze zijn uitgevoerd in een soepele viscose in goede kleuren, zoals donkergroen en donkerrood (prijs van €39, – tot €49,-).

Zachte jeans

Van Met Jeans hebben we de lichte skinny jeans in zachte wassingen goed verkocht, vooral model H-Angel is een goede (€160,-). Een heel fijn zacht model dat meteen goed zit. Over het algemeen verkopen we de jeans van Met goed, maar ook die van Supertrash met satijnwassing. Mensen komen binnen op deze merken.

Liu Jo

Verder is Liu Jo een merk dat goed wordt opgepakt in mijn winkel. De uitschieter is de B-up, een jeans die de billen een beetje lift en zo gesneden is dat de billen mooi uitkomen. Ik heb geen jeanszaak, maar de spijkerbroeken verkopen momenteel wel heel goed.”