TOP

Wat kun je verwachten op mannenmodebeurs Pitti Uomo 94?

Nog maar anderhalve week en dan is het weer tijd om richting Florence af te reizen voor de Pitti Uomo. Wat kunnen we dit keer verwachten op de mannenmodebeurs?

De Pitti Uomo wordt van 12 tot en met 15 juni gehouden in Florence. Wat zijn de highlights die u absoluut niet mag missen? 

 • De Pitti brengt iedere dag onder de naam ‘Scandinavian Man Panel’ interessante personen uit de internationale modeindustrie bij elkaar om relevante topics te bediscussiëren. Zo komt er op de eerste dag, 12 juni om 12.00 een aantal mannenmode-inkopers bijeen om te vertellen hoe je in 2018 de ultieme beleving creëert.

  Locatie: P.O.P. Arena, Fortezza da Basso

 • Stijlicoon Nick Wooster is een graag geziene gast op de Pitti. Dit keer is hij aanwezig omdat hij collectie voor Paul&Shark heeft ontworpen, die op de Pitti wordt gepresenteerd. Wooster’s smaak kennende belooft dat een groot succes te worden. 

  Locatie: Padiglione Centrale, Piano Inferiore, P3 

 • Het Nederlandse merk Dstrezzed heeft ook een stand op de Pitti. Daar kun je elke dag aan de buitenbar genieten van een cocktail, terwijl een live DJ en saxofonist muziek verzorgen. 

  Locatie: Spazio Belfiore (stand 3)

 • Nichemerk Band of Outsiders geeft voor het eerst tijdens de Pitti een show: deze wordt woensdag 13 juni om 16.00 uur gehouden aan de Cortile della Polveriera. Daarnaast heeft het merk een stand in de Futuro Maschile-hal. 
 • Ontwerper Damir Doma heeft voor Rossignol een collectie ontworpen met als thema Urban Mobility.

  Locatie: I Play