TOP

Vrouwenmodetrend broeken zomer 2015: Clean & crisp*

In het broekenthema Clean & crisp zien we pure looks met subtiele verwerkingen en accenten. Maar dan wel in trendy kleuren of met bijzondere details.

Goede stijl gaat nooit vervelen. Ook dit seizoen vallen daarom de pure looks op die net dat beetje extra cachet krijgen door geraffineerde, vaak blinde, verwerkingen en accenten. Saai en eentonig? Dat hoeft niet. Let bijvoorbeeld op de frisse, weer helemaal trendy pastels, bijzondere overslagen, subtiele riempjes (zoals je ze ook wel in de mannenmode ziet) of spannende transparante doorkijkjes.

Foto’s: Jeroen Snijders

LacosteMulberryPreen Sportmax

Deze trend komt uit de vrouwenmodespecial zomer 2015 van Textilia, die is verschenen op 8 juli 2014. Altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste vrouwenmodetrends? Abonneer je dan ook op de printeditie van Textilia.


Top trendwatchers als Christine Boland en Jan Agelink spreken op de Trenddag van Textilia

In één ochtend helemaal op de hoogte zijn van de trends voor seizoen herfst/winter 2015-2016? Bezoek dan op 3 november de Trenddag. Laat je informeren en prikkelen door bekende trendwatchers, waaronder Jonneke Heins (GFK), Christine Boland (algemene trends & vrouwenmode), Jan Agelink (jeans & sportfashion) en Bea de Roo (schoenenmode).

 inschrijven-icoon         info-icoon