TOP

Trend schoenen zomer 2015: Acted nonchalance*

Volgens trendforecaster Bea de Roo overheerst optimisme in kleuren en modellen van schoenen. Onverwachte contrasten, zoals hakken onder sportswear en sneakers onder een geklede outfit, geven de mode een nieuwe impuls.

Trendforecaster Bea de Roo: “De vrij cleane look in Acted nonchalance vraagt om schoenen met een vrouwelijke touch. Hakken zijn elegant en variëren van slank tot stevig. Naast pumps, T- en wreefband modellen op een spitse of afgeronde leest, zijn er ballerina’s, veterschoenen en enkellaarsjes – gesloten en zomers door uitsnijdingen. Nieuw: sneakers onder geklede cityoutfits.”

Musthaves

  • Spitse leesten, lage hakken
  • Zomerse hoogfrontmodellen
  • Asymmetrische belijningen
  • Cleane enkellaarsjes in opvallende materialen
  • Jarenvijftiginvloeden met opvallend voorvak

02050708 

Deze trend komt uit de vrouwenmodespecial zomer 2015 van Textilia, die is verschenen op 8 juli 2014. Altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste trends door onze trendwatchers?  Abonneer je dan ook op de printeditie van Textilia.


Top trendwatchers als Christine Boland en Jan Agelink spreken op de Trenddag van Textilia

In één ochtend helemaal op de hoogte zijn van de trends voor seizoen herfst/winter 2015-2016? Bezoek dan op 3 november de Trenddag. Laat je informeren en prikkelen door bekende trendwatchers, waaronder Jonneke Heins (GFK), Christine Boland (algemene trends & vrouwenmode), Jan Agelink (jeans & sportfashion) en Bea de Roo (schoenenmode).

 inschrijven-icoon         info-icoon