TOP

Voor het vliegen nog even naar Jimmy Choo

Drogisterijen en koffiebars zijn er op vliegvelden in overvloed. Maar wist je ook dat er vliegvelden zijn waar winkels als Gucci en Mulberry zijn gevestigd?

Nog drie uur voordat het vliegtuig naar Milaan vertrekt.  Om de verveling tegen te gaan besluit je om even alle vliegveldwinkels af te struinen. Helaas zijn de meeste gevuld met taxfree parfums en flessen drank, zoals gewoonlijk. Toch zijn ze er wel: vliegvelden met exclusieve winkels van merken als Jimmy Choo, Miu Miu en Chloé. Maar waar? Dit zijn volgens LAtimes de vier leukste vliegvelden om te shoppen.

Hamad International Airport, Doha, Qatar
In Doha, Qatar, is het vliegveld Hamad International Airport in Doha. Het luxe vliegveld ter waarde van 16 miljard is een waar paradijs. De echte modeliefhebber kan hier verschillende merken shoppen zoals Hermès, Burberry, Chanèl, en Bulgari.

Singapore Changi Airport
Ook al is Singapore het kleinste land van Zuid-Oost Azië, met meer dan 200 winkels met merken zoals Prada, Gucci, Miu Miu, Chloé en Ferragamo is het vliegveld (Singapore Changi Airport) een echt shopwalhalla.

London Hearthrow Airport
Iets dichterbij huis zit het London Hearthrow Airport. Hier vind je de populairste Britse labels zoals Jimmy Choo, Alexander McQueen, Mulberry en Paul Smith. Terminal 5 heeft al  een aantal keer de Skytrax World Airport Award gewonnen. Op bijna alle terminals vind je het warenhuis Harrods.

Amsterdam Airport Schiphol
Geen geld, geen tijd of geen zin om zo ver te reizen? Ook op Schiphol kun je terecht voor een designertas of zonnebril. Het schoenen- en tassenmerk Paolo Salotto, Desigual voor kleren en accessoires en Björn Borg hebben hier een winkel. Ook Vila, Pieces en Mexx hebben een plekje op het vliegveld.