TOP

Vingino start samenwerking met SOS-kinderdorpen

Vingino is een samenwerking gestart met SOS-kinderdorpen. Dat maakt het jeansmerk gisteravond bij het programma RTL-Boulevard bekend. Ruud en Leontien van Nistelrooy werkten mee aan de fotoshoot.

Gistermiddag was Madrid het decor voor een unieke fotoshoot door Leontien van Nistelrooy-Slaats, vrouw van topvoetballer Ruud van Nistelrooy. Zij fotografeerde daar een speciale kledinglijn van Vingino voor SOS Kinderdorpen. Ruud van Nistelrooy die al tien jaar ambassadeur is van deze kinderhulporganisatie stond model in de shoot.

Karlijn Koekoek van Vingino vertelt enthousiast: “Voor dit partnership hebben we een speciale collectie ontworpen van een aantal shirts voor jongens en meiden met een knipoog naar het WK. Het thema van de collectie is ‘Wees Supporter’ en een gedeelte van de opbrengst hiervan gaat naar SOS Kinderdorpen. De collectie hangt voorjaar 2010 in de winkels.”

Fotografe Leontien van Nistelrooy-Slaats werkte al eerder voor SOS Kinderdorpen: “Kinderen een gevoel van warmte en geborgenheid geven, is zó belangrijk voor later. Dat is ook iets dat we onze eigen kinderen geven.” Topvoetballer Ruud stond samen met drie kinderen model: “Het super om dit samen met Leontien voor SOS te doen. De kleding van Vingino is ook lekker stoer en de kinderen poseerden heel natuurlijk.”

Over SOS-Kinderdorpen

SOS Kinderdorpen zorgt al sinds 60 jaar dat alleenstaande kinderen kunnen opgroeien in een liefdevol gezin. De organisatie heeft de dagelijkse zorg over ruim 340.000 kinderen in 132 landen over de hele wereld. Klik hier voor meer informatie over SOS-kinderdorpen