TOP

Versteegh Bijoux en Brandboxx Almere verlengen samenwerking

Accessoirebedrijf Versteegh Bijoux zal ook de komende jaren de deuren in Brandboxx Almere openen voor haar klanten. Onlangs hebben beide partijen hun handtekening gezet onder een langdurige contractverlenging.

Brandboxx Almere is met een kwalitatief hoogwaardig aanbod van fashion labels hét inkoop- en informatiecentrum voor alle detaillisten uit de Nederlandse modebranche. Versteegh Bijoux heeft haar plek binnen het centrum inmiddels verworven en de klant kent de weg richting de showroom op de derde etage van de Cube.

Met 60 jaar succesvol internationaal ondernemen is Versteegh Bijoux een bekend gezicht in de modebranche. Tot voor kort konden retailers hun collecties inkopen in het World Fashion Centre in Amsterdam, in Trade Mart Utrecht en in het Euromoda Neuss. “Onze eerste ervaringen in de nieuwe showroom Cube 3.12 in Brandboxx Almere zorgen ervoor dat we enthousiast de langdurige contractverlenging getekend hebben”, aldus Frans Lenting. “Brandboxx is een inkoopcentrum met een ander karakter en andere modemerken. Het is een goede aanvulling voor ons en onze klanten.”

“Steeds vaker zijn ondernemers op zoek naar een modieus accessoire aanbod om de actuele thema’s in hun winkel nog meer te complementeren. Wij kunnen met ons aanbod bijdragen aan een maximale winkelbeleving richting de consument”, volgens Lenting. “Onze stylingafdeling is dagelijks bezig om een brede en modieuze collectie bijoux, tassen, sjaals, riemen, zonnebrillen en horloges te ontwikkelen. Een jaar voorafgaand aan het seizoen reizen de stylistes van Versteegh de hele wereld over op zoek naar de mooiste materialen en de beste fabrikanten. Aan de hand van hun bevindingen maken wij aan het begin van het seizoen een stijlboek waarin alle thema’s en kleurkaarten van het komende seizoen staan vermeld. Ons stylingteam zorgt ervoor dat de collecties altijd naadloos aansluiten op het modebeeld. Ook tijdens het seizoen kunnen ze zeer flexibel inspelen op opkomende hypes.”

Kijk voor een impressie van de collectie op www.versteegh.nl.
Voor meer informatie over Brandboxx Almere, kijk op
www.brandboxx.eu/brandboxx

.