TOP

Vernieuwde showroom Xandres

Twee jaar geleden mochten we in Nederland kennismaken met Xandres en sindsdien heeft het Belgische merk een goede ontwikkeling doorgemaakt. “We zijn nog in de opbouwende fase en we zijn niet ontevreden”, vertelt Ineke Bakker, sinds twee jaar actief als sales manager in Nederland. “Eind januari hebben we nog met succes op de Modefabriek gestaan en de samenwerking met klanten is op dit moment het allerbelangrijkste.”

Ondanks de coronacrisis hebben al veel klanten ervoor gekozen de collectie van Xandres in hun winkel op te nemen. “Veel mensen zijn op zoek naar iets nieuws en zijn heel positief. In Xandres hebben zij een merk van een betere kwaliteit in het hogere segment”, vertelt Ineke Bakker die op dit moment de collectie voor zomer 2021 te tonen heeft. De kleurrijke collectie combineert vaak zandtinten met perzikkleuren, maakt veel gebruik van linnen en zorgt voor draagcomfort door stretch kwaliteiten.

Klanten die benieuwd zijn naar de nieuwe collectie, kunnen deze straks op een bijzondere manier goed bekijken. Ze zijn welkom in de vernieuwde, uitgebreide showroom in de Promers Kazerne te Naarden-Vesting. Om de herfst-wintercollectie aan de klant in de winkels te laten zien, gaat Ineke Bakker bij enkele detaillisten op bezoek en daarbij neemt ze een vast model mee om de collectie te tonen. “Vanaf begin september gaan we de collectie met z’n tweetjes onder de aandacht brengen. Tijdens deze Xandres-dag zullen we de wintercollectie aan de consument laten zien.” 

Info: www.xandres.com, 06-53151309 (Ineke Bakker)