TOP

Blue Seven zomer 2021: ‘Neutrale zandtinten vormen de onmisbare basis’

In tijden van crisis zullen veel mensen kiezen voor partijen die betrouwbaarheid kunnen bieden. Zo’n partij is Blue Seven van het Duitse moederbedrijf Heinrich Obermeyer GmbH & Co. KG.

De textiel aanbieder bestaat al ruim tachtig jaar en is een van ’s werelds grootste spelers in de Europese kledingindustrie. Elk jaar weer produceert het meer dan tien miljoen kledingstukken voor vrouwen, mannen en kinderen de hun weg vinden naar ruim veertig landen. Hoe het dat elk jaar opnieuw weer doet? Met kwaliteit, product diversiteit, gewilde designs en creativiteit.

Dit alles zien we nu terug in de The Blue Seven Women’s Collectie voor de lente en zomer van 2021. Hiervoor heeft het merk zich laten inspireren door klassieke kleuren die eenvoudig te combineren zijn, van tijdloos blauw tot rijk rood. Felle kleuren, luchtig lichtroze en fris citroengeel doen verlangen naar warme zomeravonden. Neutrale zand- en natuurtinten vormen de onmisbare basis in deze collectie.

De collectie bestaat uit vijf lijnen: Saint-Malo, Road Trip, City Lights, Summertime en Modern Classic. Ze bieden items voor elke vrouw, of ze nu kiest voor casual, sportief of chique, en voor elk moment van de dag en hoe heet de zomer van 2021 ook mag worden.

Info: www.blueseven.com, 06-22226384 (Noord-West Nederland), 06-52559464 (Zuid-Oost Nederland)