TOP

Bijverkoop: Angelo Moretti Jewelry

Het jonge Belgische label Angelo Moretti startte in 2018 met de verkoop van fantasiejuwelen en komt nu naar Nederland. De collecties worden ontworpen in België door Angelo Moretti en geproduceerd in Italië. Het merk gaat ecologisch te werk en maakt zo min mogelijk gebruik van metaal. De collectie bestaat voornamelijk uit natuurlijke materialen als hars en acetaat en voelt puur en luxueus aan. Duurzaamheid staat centraal.

Angelo Moretti Jewelry presenteert voor de herfst en winter van 2020 een tijdloze collectie. Als inspiratiebron gebruikt Angelo de natuur met herfsttinten uit het bos, de ondergaande zon voor een warme gloed en aardetinten om het compleet te maken. De elegantie van het merk is gemengd met een beetje fun en doet verlangen naar de winter. De collecties zijn altijd opgebouwd om onderling te kunnen combineren en sets te vormen. Het accent is gelegd op schakelarmbanden in geometrische vormen, statement oorbellen en veel kleur.

Angelo Moretti staat bekend als een ‘totaal-collectie’ van kettingen, oorbellen, armbanden en ringen. Alles om de stijlvolle en modebewuste vrouw van vandaag te kunnen ‘versieren’! De collecties zijn geschikt voor onder andere accessoire winkels en damesmode boetieks. De prijzen lopen uiteen van €29,- tot €99.-.

Info: www.angelomoretti.be, marietta.sluijter@gmail.com, 06-51113353

Van 13 tot en met 15 september staat Angelo Moretti Jewelry op de Trade Mart Retailbeurs in Utrecht