TOP

Jubileum Bloomings Amsterdam

Bloomings Amsterdam is de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot een internationaal merk, met verkoopkantoren in verschillende Europese landen, maar ook toonaangevende modebedrijven op andere continenten hebben de mooie, luxe ‘make’ van de Bloomings Amsterdam collecties ontdekt. De bovengemiddelde doorverkopen en goede marges voor de klanten liggen aan de basis van het succes van Bloomings.

Het Bloomings-designteam werkt voortdurend aan nieuwe modellen en materialen, maar let er ook op dat de evergreens niet worden vergeten. Daarbij weet het dat de Bloomings-fans graag wisselen tussen stijlvol klassiek en vlot elegant, waarbij mode draagbaar moet zijn naar het werk maar ook naar een casual feestje.

Met de nieuwe lente-en zomercollectie 2021 van Bloomings Amsterdam worden bewezen iconen gecombineerd met nieuwe modellen en kwaliteiten. Luchtig gebreide styles in naturel- en pastelkleuren worden afgewisseld met print designs, alles op basis van natuurlijke garens. Als breispecialist, brengt Bloomings Amsterdam natuurlijk een uitgebreide breigoed collectie, soms losjes en oversized met doordachte details, soms aansluitend met nieuwe kraagvormen en altijd in prachtige kwaliteiten en kleuren, speciaal ontworpen voor de lente en zomer 2021. Bloomings Amsterdam is met haar zomercollectie ook bekend om casual en elegante jersey modellen die ook nu weer in uni en prints worden aangeboden. De polo’s, T-shirts, tops en jurkjes laten zich heel goed met het breigoed combineren. Geweven viscose modellen met actuele prints en los vallende nonchalante linnen styles, waar je niet zonder kunt in de zomer, maken de collectie compleet.

Info: www.bloomings.eu, 020-2219919