TOP

Uw etalage in the spotlights!

Als ondernemer bent u natuurlijk altijd op zoek naar kansen om u van uw concurrenten te onderscheiden. Uw etalage is daarbij belangrijk. Immers, nieuwe klanten beoordelen uw winkel in eerste instantie op de uitstraling, alvorens ze besluiten naar binnen te gaan.

Uw etalage is dus het visitekaartje van uw winkel. De manier waarop u uw producten presenteert, is afhankelijk van een aantal factoren: het soort product, het seizoen, uw doelgroep en natuurlijk uw verlichting. Etalageverlichting legt precies de accenten die u wenst.

Het is echter wel belangrijk dat de etalage een geheel vorm met de rest van de winkel. Een etalage waarin de lichtintensiteit hoger is dan in de rest van de winkel is niet slim, omdat het contrast dan te groot is. Het gevolg is dat de aandacht van voorbijgangers wel gewekt is, maar dat ze niet naar binnen gaan. De winkel ziet er donker uit en dat nodigt niet uit om naar binnen te gaan.

Kortom, het is belangrijk dat u de balans vindt tussen de etalage- en winkelverlichting. Natuurlijk sluit deze aan bij uw winkelformule en spreekt ze uw doelgroep aan. Uiteindelijk gaat het om het totaalbeeld dat u neer wilt zetten.