TOP

Trijntje kiest toch voor broekpak op Eurovisie Songfestival

Het leek erop dat Trijntje Oosterhuis tijdens haar optreden op het Eurovisie Songfestival een jurk met diep decolleté zou dragen, maar de keuze is nu toch gevallen op een broekpak.

Tijdens de repetities van vorige week leek het erop dat Trijntje Oosterhuis tijdens haar optreden op het Eurovisie Songfestival een jurk met diep, gescheurd decolleté zou dragen. Deze jurk lokte heel wat kritische reacties uit. Maar tijdens de tweede generale repetitie heeft de zangeres bekendgemaakt dat ze tóch kiest voor een broekpak.

Waarom Trijntje toch voor een zwart broekpak heeft gekozen is niet bekend. Wel vertelde ze tegen het AD dat de keuze voor haar outfit uiteindelijk bij haar twee zoontjes lag.

De ontwerper van de ‘scheurjurk’, Tycho Boeker, zegt in radioshow Goeiemorgen Lex van 100% NL verbaasd te zijn over haar keuze: “Ik heb geen idee hoe die beslissing precies gevallen is. Ik neem aan dat op camera en in het geheel dit de beste keuze was en dat ze er daarom voor gekozen hebben, meer weet ik eigenlijk niet.”

Bekijk hier een filmpje van de tweede repetitie waar Trijntje het broekpak aan heeft.