TOP

Topshop breidt verder uit in Nederland

Topshop en Topman openen in het najaar van 2017 twee nieuwe winkels in Nederland: in Den Haag en Rotterdam. Deze komen in de te openen filialen van Hudson’s Bay, maar krijgen wel een eigen ingang met de naam op de gevel.

Eind augustus opent een Topshop/Topman winkel in Hudson’s Bay in Rotterdam, begin september gevolgd door een Topshop winkel plus een Topman shop-in-shop in Hudson’s Bay in Den Haag. In de andere acht nog te openen filialen van Hudson’s Bay in Nederland zullen Topshop en Topman vooralsnog niet te koop zijn.

De Topshop/Topman winkel in Rotterdam zal in totaal 900 vierkante meter beslaan, waarvan Topshop 600 vierkante meter op de begane grond en eerste verdieping zal innemen en Topman 294 vierkante meter op de tweede verdieping. De winkel zal beide merken op de gevel dragen en toegankelijk zijn vanuit de winkelstraat én vanaf elke verdieping van de Hudson’s Bay winkel.

Topshop Rotterdam (4)  Topshop Rotterdam (5)

De Topshop winkel in Den Haag zal 640 vierkante meter groot zijn, verdeeld over de begane grond en eerste verdieping van de nieuwe vestiging van Hudson’s Bay, terwijl Topman met een shop-in-shop vertegenwoordigd zal zijn op de derde verdieping. Ook deze krijgt een eigen ingang vanaf de winkelstraat, met de naam op de gevel.

Topshop Den Haag (1) Topshop Den Haag (3)  

Topshop/Topman opende in oktober 2014 de eerste Nederlandse winkel  in de Kalverstraat in Amsterdam. De winkel is maar liefst 1400 vierkante meter. Een jaar eerder opende de retailer al een shop-in-shop van 150 vierkante meter in de Bijenkorf in Amsterdam. Die blijft gewoon bestaan.