TOP

Tommy Hilfiger toont nieuwste collectie op komende Pitti Uomo

Tommy Hilfiger gaat zijn lente 2018-collectie tijdens de Pitti Uomo tonen. Onder de naam Hilfiger Edition zal het merk een 'innovatieve presentatie' houden voor inkopers en pers op de mannenmodebeurs in Florence.

Tommy Hilfiger was vorig seizoen voor het eerst onderdeel van de toonaangevende mannenmodebeurs. “Onze presentatie op de Pitti afgelopen januari toonde onze commitment aan digitale verkoop en innovatie en we zijn blij dat we voor terugkeren voor een volgend seizoen met een andere, unieke installatie,” aldus Tommy Hilfiger. “We genieten van het momentum voor onze mannenmode-business en Pitti is het perfecte platform om onze Hilfiger Edition-presentatie neer te zetten.” 

De zogeheten Hilfiger Edition-presentatie tijdens de Pitti, die van 13 tot en met 16 juni 2017 wordt gehouden in Florence, moet een eerbetoon zijn aan het mannenmode-erfgoed van het merk. Net als de vorige keer focust het merk in zijn presentatie op innovatieve toepassingen en geeft het zijn visie op de toekomst van retail.

Enkele maanden geleden werd ook bekend dat Hugo Boss na een lange tijd van afwezigheid terugkeert op de Pitti dit seizoen. Verder zullen toonaangevende ontwerpers J.W. Anderson en Virgil Abloh van Off White modeshows geven tijdens het vierdaagse event in Florence. Op de beurs zelf zullen ruim 1200 merken van over de hele wereld – waarvan 12 uit Nederland – hun nieuwste collecties tonen.