TOP

Toe aan energiebesparing?

De recessie is het gesprek van de dag. Juist nu is het een goed moment om na te denken over kostenbesparing en te investeren in energiezuinige verlichting!

Ten tijde van de recessie zoals die nu gaande is wordt kostenbesparing extra belangrijk. Bovendien krijgt het belang van goede verlichting voor het milieu steeds meer aandacht vanuit de overheid. Verschillende branches hebben duurzaamheid al tot een onderdeel van hun bedrijfsstrategie gemaakt. Dit houdt ook in dat er bespaard moet worden op energie.  Binnen de retail zijn met name verwarming, verlichting en koeling verantwoordelijk voor een groot deel van het energieverbruik.

Gelukkig staat de ontwikkeling van energiezuinige verlichting niet stil. Gasontladingslampen, spaarlampen en LED-verlichting hebben, zo lijkt het, de toekomst in handen. Energie besparen is kosten besparen, maar er is meer!

Energiebesparing mag niet betekenen dat de kwaliteit van de verlichting uit het oog wordt verloren. Verlichting is immers een belangrijk middel om de aandacht van de potentiële koper te trekken en tegelijkertijd het product juist te positioneren. Onze lichtadviseurs helpen u graag om een goede match te maken tussen mooie  verlichting en energiebesparing.

www.delta-nl.com