TOP

Investeren in licht zorgt voor minder kosten en meer omzet

De markt verandert. Winkels moeten met hun tijd meegaan en trendy zijn. Winkeliers zullen steeds vaker hun volledige winkelinrichting, inclusief verlichting, moet vernieuwen. Een slimme ondernemer zal veel liever investeren dan dat hij kosten maakt. Bedrijfstechnisch interessant en omzettechnisch interessant.

Met LED-verlichting kun je heel eenvoudig de lichtkleur, en daarmee de sfeer, in een winkel veranderen. Het biedt u als detaillist ook de mogelijkheid om het licht in de winkel aan te passen aan het seizoen of aan de modekleuren. Is de trendkleur bijvoorbeeld paars, dan zet je de lichtkleur op paars. Op deze manier kun je heel eenvoudig de uitstraling van de winkel en die van de collectie perfect op elkaar afstemmen.

Inderdaad, de aanschaf betekent een investering maar LED-verlichting is zeer duurzaam, energiezuinig en onderhoudsarm. Investeren in licht betekent minder kosten en toch meer omzet!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw winkel? Wij helpen u graag! Neem vrijblijvend contact op via ons gratis telefoonnummer 0800 – 33 58 265 of kijk op onze website: www.delta-nl.com.