TOP

80% van de vrouwen voelt zich onprettig in pashokjes

Uit onderzoek is gebleken dat 80% van de vrouwen zich niet prettig voelt in pashokjes. De hokjes zijn te klein, ze hebben geen spiegels of het licht is vervelend. Als gevolg daarvan kopen steeds meer vrouwen hun kleding online.

Het is belangrijk dat klanten zich prettig voelen in uw winkel. Immers iemand die zich prettig voelt zal eerder tot aankoop overgaan. In veel gevallen wordt de beslissing om tot aankoop over te gaan in het pashokje genomen. Het is daarom belangrijk ervoor te zorgen dat uw klanten zich prettig voelen in het pashokje.

Tips

De verlichting speelt hierbij een belangrijke rol. Het licht moet allereerst niet te fel zijn. In felle verlichting is elke imperfectie zichtbaar en lijkt de huid een paar tinten bleker. Dit kan voorkomen worden door het lichtniveau lager te houden en een warme lichtkleur te gebruiken. Ook het toepassen van indirecte verlichting zorgt ervoor dat er weinig schaduwvorming optreedt en oneffenheden minder opvallen.

Staat u ook te popelen om uw pashokje klantvriendelijker te maken? Onze lichtadviseurs helpen u graag! Neem vrijblijvend contact op via ons gratis telefoonnummer 0800 – 33 58 265 of kijk op onze website: www.delta-nl.com.