TOP

Textilia #09: special mannenmode

Op dinsdag 8 juli verschijnt de nieuwe special mannenmode van Textilia. In dit nummer o.a. interviews met Cristiano Corneliani en Rick Moorman, een trendforecast voor zomer 2015 en een groot verhaal over winkelcriminaliteit.

Interview Corneliani

Het Italiaanse modehuis Corneliani is een begrip in de klassieke mannenmode. Hoe gaat Corneliani mee met de tijd, waar liggen de kansen en uitdagingen? Textilia vroeg het aan Global Sales Director (en kleinzoon van oprichter Alfredo) Cristiano Corneliani.

Mode-icoon: het Aloha-shirt

Hij is een beetje fout en juist daarom ook weer goed: het Aloha-shirt. Wat is de geschiedenis van dit kleurrijke shirt en waarom is ‘ie nog steeds zo populair?

Achtergrondverhaal: overvallen

Het is de angst van iedere ondernemer: een overval op je zaak. Welke maatregelen kun en mag je treffen? Wat doe je tijdens en na een overval? Textilia sprak experts en ervaringsdeskundigen.

Zeven pagina’s mannenmode trends

Trendforecaster Jeroen Winnubst spotte de trends voor de zomer 2015. Van de couchsurfer tot de minimalist: alle belangrijke trends (en kleuren!) komen in zeven pagina’s uitgebreid aan bod.

Close-up: Rick Moorman

Hij draait al jaren mee in de branche en heeft een uitgesproken mening over mode: Rick Moorman. In deze Close-up vertelt hij over zijn inspiratiebronnen, favoriete winkels en vele nevenactiviteiten. “Met woorden als trends en fashion heb ik he-le-maal niets.”

Plus: exclusief onderzoek onder Textilia’s MYFashionpanel: welke maatregelen treft u tegen winkelcriminaliteit?

Meer lezen?
Nieuwsgierig geworden? De nieuwe mannenmodespecial van Textilia wordt dinsdag 8 juli bij abonnees bezorgd. Nog niet geabonneerd? Bekijk hier de mogelijkheden!