TOP

Styliste Danie Bles lanceert modegame op Hyves voor In De Mode

Platform 'In de Mode' is de samenwerking aangegaan met vriendennetwerk Hyves. Hyvers kunnen de In de Mode games op hun pagina zetten. De winnaar krijgt een make-over door styliste Danie Bles.

De In de Mode games werden maandag in Amsterdam gelanceerd door Danie Bles. Er zijn twee spelletjes voor de populaire vriendensite ontwikkeld: ‘Style Chase’ en ‘Hot or Not’. Bij Style Chase bevindt de speler zich in een grote kledingkast. Elk kledingrek bevat een item dat opgepakt kan worden. Onderweg komt de speler allerlei obstakels tegen zoals motten. Wie het verst komt, krijgt de meeste punten.

Bij Hot or Not kunnen vrienden elkaars garderobe beoordelen. Ook hier krijgen de spelers punten voor. Degene die uiteindelijk de meeste punten heeft, wint een fashion make-over door Danie Bles. Samen met de games, werd ook een Hyvespagina voor In de Mode gelanceerd. Volgens Bles kan de modewereld niet zonder social networks. “Dat is wel gebleken bij de Milan Fashion Week tijdens de Dolce&Gabana show. Fashionbloggers zaten vooraan naast de gevestigde orde zoals Anna Wintour.”

De In de Mode games zijn te downloaden via: via www.hyves.nl/actie/indemode