TOP

Sokky breidt haar sportsokken imperium uit

Het Nederlandse sportsokkenmerk Sokky wil haar imperium nog verder uitbreiden. Deze week werd de Belgische site Sokky.be gelanceerd en binnenkort zullen er ook skisokken en casual sokken worden toegevoegd aan het assortiment.

Belgische consumenten wisten de Nederlandse webwinkel van de felgekleurde sportsokken al te vinden. Voor nog meer bestelgemak kunnen de Belgen vanaf nu terecht in hun eigen Belgische shop. België krijgt met de lancering van Sokky.be volgens Sokky meteen een primeur want het design van de nieuwe online winkel is flink verbeterd ten opzichte van de Nederlandse webshop. “Met de ervaringen die opgedaan worden op de Belgische markt gaan we de gebruikersinterface van de webwinkel nog verder verbeteren, voordat het design later dit jaar ook in de Nederlandse winkel doorgevoerd zal worden”, zo laat Sokky weten via een persbericht.

Toekomstplannen
Na de lancering van de Belgische shop zullen er nog Sokky webshops worden gelanceerd voor het Franstalige deel van België en Duitsland. Het sportsokkenmerk breidt tevens haar assortiment uit. Nieuwe merken en modellen sokken, waaronder skisokken voor de wintersport, zullen binnenkort online verkrijgbaar zijn.