TOP

Softwear: Samenwerken is gewoon leuk!

Mode is emotie, dynamiek, vakmanschap, vol uitdagingen en altijd in beweging. Een goede focus en samenwerking is essentieel. Dat samenwerken vooral ook heel leuk kan zijn bewijzen wij bij Softwear met onze vernieuwde website.

Daarom is op deze niewe homepage van Softwear, naast informatie over online mode automatisering, een overzicht van werk te vinden van fotograaf Sjoerd Geuke. Sjoerd heeft zijn strepen verdiend in zowel de Nederlandse als Amerikaanse fashion wereld en werkte onder andere voor Dutch Elle, Avantgarde, Elle Girl, Cosmo Girl, Marie-Claire, Red-Magazine, Ins&Outs, LIPS Magazine, Mama-Magazine, Thai Harper’s Bazaar, Gala, Libelle, ID&T magazine etc… Naast fotografie houdt Sjoerd zich bezig met video. Met beide disciplines is hij een echte specialistische allrounder.

Het is de bedoeling dat om de drie maanden een andere fotograaf gaat exposeren op de site van Softwear. Softwear legt een database aan waar een overzicht wordt getoond met fotografen die hebben geëxposeerd op de site. Het is mogelijk om door te klikken naar de website van de fotograaf waar meer werk te bewonderen is of waar u contact kunt opnemen als u een (mode)productie heeft.

Dus zoekt u een mode professional of bent u gewoon nieuwsgierig?  Neemt u dan eens een kijkje op onze vernieuwde Softwear website.

Softwear brengt mode experts dichter bij elkaar.

www.softwear.nl

tel: 075-6407444
mail:
info@softwear.nl

Softwear is een specialist in  online automatiseren van de mode, schoenen, sport en lingeriebranche. Retail & Wholesale.