TOP

Simply Colors biedt sportclubs centraal inkoopkanaal clubkleding

Simply Colors, webwinkel van gepersonaliseerde baby-en kinderkleding, werkt aan een nieuw concept voor kledingverkoop via sportclubs. Het bedrijf heeft daarnaast met Scolors.nl een webwinkel voor volwassenen gelanceerd.

Simply Colors werkt aan een nieuw concept voor ondermeer sportclubs. Het bedrijf gaat voorzien in een centraal inkoopkanaal waar sportclubs, verenigingen, maar ook bijvoorbeeld scholen of studentenverbanden uniforme kleding kunnen kopen. Initiatiefnemer Stein Peters: “We bieden clubs de optie van een subsite die ze desgewenst met een code kunnen afgrendelen. In samenspraak met onze accountmanagers kunnen ze het gewenste assortiment samenstellen. Wij zorgen ervoor dat ze daarmee een sjabloon hebben van hun clubkleding. Zie het als visitekaartjes, die steeds opnieuw kunnen worden besteld.”

Op dit moment voert Simply Colors gesprekken om clubs en verenigingen te interesseren voor het concept. De bijbehorende site moet voor het nieuwe sportseizoen live zijn.

Volwassenen T-shirts

Scolors.nl is afgelopen lente in stilte live gegaan, aldus Peters. Daar worden T-shirts en polo’s in volwassen maten aangeboden. “De vraag naar bedrukte shirts is aanzienlijk, maar mensen willen niet dat het T-shirt zelf daarin een bijzaak is. Het moet goed zijn en aan die voorwaarde kunnen wij voldoen”, aldus Peters.