TOP

Sieradenmerk Just J in teken van liefde

In het sfeervolle restaurant Bo Cinq in Amsterdam vond donderdag 28 oktober de lancering van de nieuwe collectie van sieradenmerk Just J plaats. De 'wave of love' collectie staat geheel in het teken van liefde.

“Iets goeds en positiefs creëren voor de wereld” was al jaren de droom van de Nederlandse Monique en Adina Beesemer. Na drie jaar brainstormen en uitproberen is deze droom werkelijkheid geworden met het eigen sieradenmerk Just J. “De acht symbolen, waaronder love en shine, vormen de essentie van de sieraden en hebben allemaal hun eigen betekenis”, vertelt Monique Beesemer. “De eerste collectie symbolen is inmiddels een internationaal succes en daarom lanceren we nu de collectie ‘wave of love’. Ieder hangertje uit deze collectie bevat een andere emotie. De pijl op één van onze symbolen staat bijvoorbeeld voor ‘vooruitkijken’.”

Eigen foundation
De dames van Just J hebben grote plannen met het sieradenmerk. “We hebben de Just J foundation opgericht. Hiermee willen we mensen inspireren anders naar hun eigen leven te kijken. Tevens willen we met deze foundation kinderen helpen in arme landen”, aldus Beesemer. Daarnaast is Just J lid van de Responsible Jewellery Council. Deze non-profit organisatie zorgt ervoor dat de materialen van de sieraden fair trade gemaakt worden en dat de oorsprong bekend is.

De symbolen van Just J kunnen met een zijde lint zowel om de pols, hals of enkel gedragen worden. De symbolen zijn zowel voor vrouwen, mannen en kinderen ook in kettingvorm, als ring, oorbellen en manchetknopen te verkrijgen. De symbolen voor de armband zijn verkrijgbaar vanaf € 55,-. Meer informatie? Bekijk de website van Just J Jewels.