TOP

Met je fashion business het internet op? Er is meer mogelijk dan je denkt!

Om niet achter te blijven op de concurrentie is het online zetten van je collectie vandaag de dag een ware 'must'. Maar hoe pak je dat aan? Als fashionista ligt jouw passie waarschijnlijk niet op het technische gebied dat schuilgaat achter je gewenste webshop. Full-service internetbureau WebArchitects vertelt je op het event TME2010 wat de mogelijkheden zijn. Gewoon in mensentaal, zodat iedereen het begrijpt.

WebArchitects is marktleider in de Benelux in het ontwikkelen van webshops voor de kantoorartikelenbranche. Maar: afgelopen jaren heeft het zijn intrede gedaan in de fashion industry en heeft daardoor reeds nauw samengewerkt met merken als Expresso en Barts Winter Essentials.

Expertsessies
Tijdens het event TME2010 kunnen bezoekers de stand van WebArchitects bezoeken op de playground en zien wat reeds ontwikkeld is met behulp van hun eigen ontwikkelde platform waarmee je eenvoudig webshops kunt opzetten. Daarnaast bieden de expertsessies ruim de kans om al je prangende vragen beantwoord te krijgen en te zien wat er voor jou mogelijk is om je collectie het beste online uit te laten komen.

WebArchitects is businesspartner van Thuiswinkel.org, genomineerd voor de Deloitte Technology Fast in 2007 en 2008 en hoofdsponsor van de Webwinkel Vakdagen 2011.