TOP

Vleesjurk Lady Gaga Halloween-hit

Nog inspiratie nodig voor een Halloween-kostuum? In Amerika is de vleesjurk van Lady Gaga een ware hit. 'Slecht idee' zeggen de slagers in New York. Gelukkig zijn er nog genoeg andere celebs is veiligere en even griezelige outfits.

De veelbesproken vleesjurk die Lady Gaga droeg tijdens de MTV Video Music Awards is een ware Halloween-hit aan het worden. Alle Amerikaanse dames willen er op 31 oktober precies zo bijlopen. Slagers in New York brengen echter een waarschuwing naar buiten. Een dergelijke vleesjurk is namelijk drie uur te dragen. “Hierna wordt de jurk nat en gaat het stinken”, meldt slager Ben Turley aan de News Reporter.
Mensen die toch de slager binnenstappen voor een vleesoutfit kunnen dit kopen voor € 1000,- Zelf maken kan ook: met ongeveer zes stukken steak kun je lappen met slagerstouw vastnaaien tot party jurkje.

Inspiratie
Ook degene die dit jaar niet in vleesjurk wil verschijnen, kan zich laat inspireren door beroemdheden. Model Heidi Klum is zelf zo dol op Halloween, dat ze ieder jaar een groot ‘verkleedfeest’ organiseert en zelf qua kostuum alles uit de kast haalt. Ook zangeres Pink als clown, Paris Hilton als politieagente, zangeres Gwen Stefani als cowboygirl en Carmen Electra als Candy girl zorgen voor de nodige Halloween-inspiratie. Benieuwd? Bekijk de slideshow.