TOP

Shoeby en Fred van Leer lanceren collectie

Modeketen Shoeby en stylist Fred van Leer hebben de basic collectie van Shoeby in samenwerking met Fred van Leer op de markt gebracht.

De collectie van Shoeby in samenwerking met Fred van Leer werd woensdag 28 september gepresenteerd. Van Leer omschrijft zijn eigen basiscollectie als ‘Life is a circus, and that’s what it is’. ‘De stylist merkte dat het veel winkels ontbrak aan goede basics. In samenwerking met Shoeby brengt hij zijn eigen veelzijdige basic collectie uit met items die in geen enkele garderobe mogen ontbreken’, meldt Shoeby in een persbericht. Samen met Shoeby heeft Van Leer daarom een ‘veelzijdige basic collectie’ ontworpen.

Uiteenlopende basic collectie

De collectie bestaat uit uiteenlopende basics als een pantalon, een blazer, jeans, T-shirts, een geprinte sjaal en een limited edition leren jack. ‘Fred van Leer vindt het belangrijk om stijlen te combineren en daardoor verrassende outfits te creëren. Zijn nieuwste collectie in samenwerking met Shoeby staat geheel in dit teken en kan moeiteloos met elkaar gecombineerd worden’, vertelt de modeketen in het persbericht.

shoeby fred van leer 4shoeby fred van leer 3

shoeby fred van leer 1shoeby fred van leer 2

Vanaf woensdag 28 september is de collectie te koop in geselecteerde Shoeby winkels en online op Shoeby.nl.